RENDEZVÉNYTECHNIKA,
BÁRHOL, BÁRMIKOR...

Rendezvényeszközök

Sátrak

Kissátor, nagysátor

Eloxált, négy nutos, alu profilú, Röder gyártmányú fesztiválsátor, sátor padozat áll az Ön rendelkezésére. A jól bevált, praktikus, kis építési helyet igénylő 10 méter széles, hosszúságát tetszés szerint 5 méterenként növelhető, 2,2 illetve 3 méter magas fesztiválsátor szinte bárhol felépíthető. A legkisebb kivitelezhető elem 10 méter széles, 5 méter hosszú.

A nagyobb oldalmagasságot azon partnereink számára ajánljuk, akik a sátorban színpadi műsort kívánnak bemutatni. Igény esetén a sátorban padozat, aljzat, táncparkett építhető.

A rendezvény jellegétől függően eltérő ponyvákat alkalmazunk. Az esküvői sátor, konferencia, illetve állófogadás helyéül szolgáló fesztivál sátor igényes, hófehér ponyvával kerül borításra. Az ásatás és építkezés helyszínén a kevésbé kényes variációt alkalmazzuk.

Kézművessátor, kecskelábú sátor

A könnyen mozdítható 2x1 méteres sátrakat kézművesek, borosok, könyvárusok termékeinek bemutatására, illetve információs pultnak ajánljuk. Mutatósak, biztosítják a rendezvény egységes megjelenési formáját.

Party sátor 3x3

A sátor oldalmagassága 2 méter, vázszerkezete pedig stabil, de könnyű alumínium. Ponyvázata vízhatlan, így még a legborúsabb időjárás sem ronthatja el a kedved. A sátorponyva színe fehér, mely a Nap sugarait visszaveri, a fényt viszont átereszti.

Party sátor 6x3

A sátor oldalmagassága 2 méter, vázszerkezete pedig stabil, de könnyű alumínium. Ponyvázata vízhatlan, így még a legborúsabb időjárás sem ronthatja el a kedved. A sátorponyva színe fehér, mely a Nap sugarait visszaveri, a fényt viszont átereszti.

Színpad

Különböző méretű színpad áll partnereink rendelkezésére. Főleg beltéri rendezvényekre ajánljuk a 40, 60, illetve 80 cm magasságra állítható, 1 méter széles, 2 méter mély elemekből különböző nagyságúra építhető színpadot. A kültéri, egyenetlen, enyhén lejtős terültre 10 méter széles, 6 méter mély, 98-130 cm között állítható magasságú, vízszintezhető színpadunkat ajánljuk.

Fedések

Kétféle méretben tudunk biztosítani fedést: 13 méter széles és 7 méter mély vagy 12 méter széles 6 méter mély. A színpad fedés megvédi a fellépőket és a színpadi technikát az időjárás viszontagságaitól.

Padozat

Röder gyári padozat laminált padló hatással.
Készítünk Oriented Strand Board padozatott egyedi igényekhez igazitva.

Bútorok

Bankettasztal: 180x60cm, összecsukható, laminált asztallap
Bankettasztal terítő: 220x80cm, fehér
Sörpad garnitúra: asztal magasság 75cm, asztal szélesség 50cm, asztal hosszúság 220cm, pad magasság 48cm, pad szélesség 25cm, pad hosszúág 220cm, 6-8 főre
Bankett szék: 55cm ülőmagasság, acél vázszerkezet, párnázott ülőfelület

Kiegészítők

A rendezvény különböző eszközökkel kiegészíthető, melyek elsősorban a kényelmet és színvonalat emelik:

  • Sátor aljzat, padozat, táncparkett alkalmazását ajánljuk csapadékos időben és a zöldterület megóvására.
  • Sörpad garnitúra
  • Hőgomba
  • Öltöző sátor

Baldachin

Tartalom

Rendezvényeszközök

Ajánlatkérés

Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom